Boodschap: Deze pijn is tevens jouw kracht (28 augustus 2018)

(Deze boodschap is ook te beluisteren). 


Lief mens,

Je hebt echt heel hard gewerkt de afgelopen tijd. Zo veel diepe lagen, andere dimensies en thema’s aangeraakt. Het is niet niks! En je hebt het zo goed gedaan. Maar het heeft wel veel gevraagd van je. De impact op jou is groot. Er is in je systemen geroerd, flink diep. En dat mag nu allemaal z’n plekje gaan vinden.

Dat is soms pijnlijk, dat wordt gezien. Je bent niet alleen in dit proces!

Dit proces is nodig om je eigen missie te vinden en jouw pad te bewandelen. Door de kracht nu weer in jezelf te gaan vinden, vind je ook de kracht om jezelf te gaan manifesteren. En dat kun je alleen zelf doen. Dat móet van binnenuit komen. Dan is het namelijk het krachtigst.

Het overwinnen van de pijn die je nu voelt, ga je uiteindelijk gebruiken. Het is onderdeel van de kracht. Voel dus maar wat er nu gevoeld mag worden. Laat alles toe.

Wéét ondertussen dat ook dit onderdeel gaat zijn van jouw innerlijke kracht van waaruit je gaat manifesteren, jezelf gaat neerzetten en doen wat je hier te doen hebt.

Lief mens, je vroeg je af wat het nut of het doel was van dit lijden, dit verdriet en deze pijn. De zingeving miste. Je vroeg je af: waarom moet ik me zo voelen?

Alles hangt met elkaar samen.

Het is niet pijn of verdriet en daarnáást vreugde en vertrouwen. Het is allemaal één. Deze pijn is tevens jouw kracht. Dit verdriet is tevens jouw dankbaarheid. Door je te verzetten tegen de pijn die je nu voelt, verzet je je tegen alles wat je bent.

Deze pijn is tevens jouw kracht lieverd. Wees niet radeloos, wees niet bang. Voel het, omarm het, nodig het uit. Vanuit hier ga je ook jezelf neerzetten en manifesteren. Dit is onderdeel er van. Gebruik het.

En je wordt gedragen. Je voelt je soms alleen nu, maar je bent nooit alleen. Ik ben continu bij je, houd je vast, bemoedig je en ben zo ongelofelijk trots op je! Laat het verdriet maar toe, voel je maar vertwijfeld en radeloos, zie maar dat je het even niet meer weet allemaal, voel maar dat de grip weg is….

Geef je maar over……Stop met vechten. Huil als je wilt huilen. Laat alles er maar zijn. Laat jezelf er maar helemaal zijn. Het is ook echt oké als je even niet meer vertrouwt. Daar hoef je geen oordeel over te hebben. Gun jezelf tijd en ruimte. Het manifesteren is al bezig. Dit is onderdeel er van. Nog niet zichtbaar op het aardse niveau/3D-niveau misschien, maar achter de schermen gebeurt er van alles.

Dit is overgave & vertrouwen. Dit is overgave aan de universele (goddelijke) leiding: het pad niet zien en toch vertrouwen dat er een pad is. En er is leiding lief mens. Je hoeft het ook niet te snappen of verklaren. Laat het zich maar ontvouwen.

Voor nu: blijf gecentreerd, zorg goed voor jezelf, laat toe, koester jezelf, gun jezelf tijd en ruimte. Het wordt je wel duidelijk, things wil figure out. Je 3D-persoonlijkheid wil grip nu. Dit is de oefening om je persoonlijkheid te overstijgen. Kan je je overgeven aan de universele leiding? Kan je de controle loslaten? Er is geen enkele controle. Zie het als een oefening. Je doet het hartstikke goed!.

Nogmaals, jij hebt keihard gewerkt. Het kan zijn dat het nu niet fijn en gemakkelijk voelt. Voel maar wat je nu te doen staat. 

Ik ben zó trots op jou.

Deze pijn is onderdeel van je eigen kracht lieverd.

Voel je gesteund en gedragen. je bent niet alleen. Je bent beschermd en veilig, in een veld van onvoorwaardelijke liefde.

Veel licht en liefde❤️