De Mindfulnesstraining

In de training van 8 weken (volgens de MBSR/MBCT-methodiek) leer je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring in het hier & nu. Je leert om aandacht te hebben voor wat er nu is zonder te (ver)oordelen. Je leert door te ervaren, door je aandacht te trainen. Je gaat je geest trainen. In ons dagelijks leven doen we vaak meerdere dingen tegelijk, op de automatische piloot, zitten vaak in de doe-modus en je gedachten nemen een loopje met je. Mindfulness leert je hoe je de rust en helderheid in jezelf kunt opzoeken.

Mindfulness illustratie

De training bestaat uit 8 wekelijkse trainingssessies van 2,5 uur. Stap voor stap worden de basisvaardigheden aangeleerd en ga je vooral zelf aan de slag om de oefeningen in de praktijk te brengen. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 12 deelnemers. 

Naast de groepsbijeenkomsten vraagt de training een tijdsinvestering van ongeveer 45 minuten oefenen per dag. Dit is een oefening (meditatie) van ongeveer 30 minuten aaneengesloten plus daarnaast nog verschillende informele oefeningen die je de dag door kunt doen. Je leert mindful te leven door het te dóen en door dagelijks te oefenen in het trainen van je aandacht. 

Interesse om deel te nemen? Meld je dan vrijblijvend aan door je naam, telefoonnummer en emailadres te mailen aan welkom@bijjuul.com. Je ontvangt per mail een inschrijfformulier en kunt deze ingevuld retour mailen. Ik neem hierna contact met je op voor een telefonische intake. Hierna is de inschrijving definitief. 

Praktische informatie 

  • Ik heb een break ingepland voor eigen tijd, rust en bezinning. Zo kunnen inspiratie en creativiteit weer lekker stromen en kan ik nieuwe ideeën uitwerken.
    Dit betekent concreet dat ik voor een nog onbekende duur geen individuele cliënten inplan en geen open groepen mindfulness- en compassietraining geef. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, startdata en updates van BijJuul? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.
  • Voor de mindfulnesstraining verwijs ik je heel graag door naar een hele goede andere trainer, Nienke Zevenbergen. Je vindt haar op FB, en hier vindt je ook de nieuwe data van haar trainingen.
  • Kosten: De kosten voor de training bedragen € 350,00. Dit bedrag is inclusief de intakeprocedure, 8 trainingsessies, het werkboek en de digitale mp3 bestanden van alle oefeningen/meditaties.
  • Trainingsdata: dinsdagavond van 19.30 - 22.00 uur. Zie voor de actuele startdata Agenda.
  • Locatie: Eusebiusbuitensingel 7, Arnhem(Contactgegevens)
  • Groepsgrootte: minimaal 6 deelnemers en maximaal 12
  • Inschrijven: Meld je vrijblijvend aan door dit intakeformulier  in te vullen en te mailen aan welkom@bijjuul.com. We hebben daarna per mail contact om een moment af te stemmen voor de telefonische intake. Dit gesprek duurt ongeveer 20 a 30 minuten. We lopen dan je formulier door, ik zal jou meer vertellen over de training en jij kunt eventuele vragen stellen.
  • Vragen: als je nog vragen hebt, bel me dan gerust! Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-47171291.

Mindfulness zebra stress

~ Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw ~ Voor zakelijke cliënten die btw kunnen terugvorderen zijn bovengenoemde tarieven exclusief btw ~De algemene voorwaarden zijn van toepassing ~

Mindfulness     Mindfulness    Mindfulness

(Illustraties van: Headspace, zie ook www.headspace.com of download de handige meditatie-app)