Compassievolle Retraite - weekend 31 januari t/m 2 februari 2020 (VOL - je kunt je wel nog opgeven voor de reservelijst)


Ben je op zoek naar een ontspannend weekend vol met compassie, eigen tijd, stilte en meditatie? 

Wij nemen je graag mee op het pad van compassie & vriendelijkheid.

Juul Godschalk   retraite Hoorneboeg Hilversum  Retraite Juul Godschalk Hoorneboeg        

Dit weekend is gericht op hoe jij jezelf vriendelijker en milder kunt benaderen. Je gaat herkennen wanneer je in je stresssysteem zit en je innerlijke criticus aan het woord is (het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je het niet goed doet, dat je het anders had kunnen aanpakken, dat je door moet zetten, etc) en hoe je jezelf kunt begeleiden naar je zorgsysteem. Je leert jezelf milder en vriendelijker te benaderen, te luisteren naar je innerlijke stem (en dat je daarop mag vertrouwen) en te voelen wat voor jou belangrijk is, wat jouw waarden zijn en hoe je op basis daarvan goed voor jezelf kunt zorgen en jouw leven kunt inrichten. 

We nemen je mee in dit proces door middel van ochtendyoga, een stiltewandeling, compassie- & mindfulnessmeditaties en vertellen je meer over de achtergrond en werking van compassie zodat jouw beoefening meer inbedding krijgt. Na deze retraite krijg je online toegang tot de begeleide meditaties (mp3-bestanden) zodat je ook na dit weekend kunt blijven oefenen met compassie en vriendelijkheid. 

Natuurlijk is er veel ruimte voor jezelf zodat je nog meer kunt verzachten en ontspannen. Je kunt heerlijk wandelen op de prachtige hei direct om ons heen, lekker met een boek bij de open haard zitten, de sauna ingaan, of je terugtrekken voor een middagdutje…..net wat jij op dat moment nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen.

          

Kiezen voor dit weekend is al een compassievolle keuze voor jezelf!

Juul is compassie- en mindfulness expert en Saskia verzorgt heerlijke vegetarische maaltijden en ander lekkers.

Juul Godschalk, Expert Mindfulness, Compassie en Meditatie        


Zin om vriendelijker te worden voor jezelf? Kies voor dit compassievolle weekend!


Programma

Vrijdag 31 januari 2020

Inloop vanaf 16.30 uur
18.00 - Welkom en diner
20:00 - Inleiding Compassie en eerste Meditatie
21.30 - Einde

Zaterdag 1 februari 2020

07.30 - Yoga & Meditatie
08.30 - Ontbijt
10.00 - Meditaties
12.00 - Lunch
13.00 - Stiltewandeling
14.00 - Tijd voor jezelf; heerlijk ontspannen zoals jij dat wilt
17.30 - Meditaties
19.00 - Diner
21.00 - Compassievolle bodyscan
21.30 - Einde 

Zondag 3 februari 2020

08.15 - Yoga & Meditatie
09.15 - Ontbijt
10.30 - Meditaties
12.00 - Lunch & Tijd voor jezelf; heerlijk ontspannen zoals jij dat wilt
14.00 - Meditatie en afsluiting
15:15 - Einde weekend

Prijzen

Prijs tweepersoonskamer: €395,- p.p.
Prijs eenpersoonskamer: €445,- p.p.

De prijs is inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunches, diners en activiteiten op het landgoed.
Maximaal aantal deelnemers is 18.

Voor bedrijven zijn genoemde bedragen exclusief btw. 

Aanmelden

Meld je aan via welkom@bijjuul.com.

NB; Enige ervaring met meditatie, mindfulness of zelfcompassie mag, maar hoeft zeker niet! Deze retraite is voor zowel beginners als voor mensen die willen herhalen of verdiepen.

De locatie

De retraite vindt plaats op het prachtige landgoed De Hoorneboeg (Hoorneboeg 5, Hilversum). Toen we bijna een jaar geleden voor het eerst de locatie bezochten, wisten we direct dat dit de ideale locatie was voor onze retraite. Naast de centrale ligging en prachtige natuur, maken ook de voorzieningen en warme sfeer het verblijf tot een bijzondere ervaring.’

Culturele Buitenplaats De Hoorneboeg is gloednieuw, maar de plek zelf kent al een lange traditie van reflectie. Tot 1792 was De Hoorneboeg een kleine berg te midden van een heidevlakte, veroorzaakt door opstuwend landijs in de IJstijd. De berg heeft vele functies gehad, maar was altijd al een plek waar je de rust kon opzoeken om stil te staan bij de belangrijke vragen van het leven.

Tijdens de retraite verblijf je in ‘Aan de Hei’, een voormalige boerderij met 19 slaapkamers, een grote ruimte voor groepssessies, een huiskamer, een grote woonkeuken en een terras. Naast ‘Aan de Hei’ staat het hele landgoed tot je beschikking, met wandelmogelijkheden in het Goois Natuurreservaat en op de heide. Bekijk hier de locatie.

We hopen je te mogen verwelkomen en we kijken er naar uit! En als je nog vragen hebt, bel mij (Juul) dan op 06-47171291.

Compassievolle retraite