Vervolg op je mindfulnesstraining

Vervolgtraject mindfulness

Het traject Mindful Leven is een mooi vervolg op de mindfulnesstraining die je bij mij (of bij iemand anders) hebt gevolgd. Het verdiept je reeds opgedane kennis, wijsheid, inzichten en ervaringen waardoor je nóg meer mindful gaat leven. 

Wat gaan we doen?

Mijn uitgangspunt is dat we allemaal in potentie unieke, creatieve, spontane, talentvolle wezens zijn en dat ieder mens iets waardevols heeft te geven aan de wereld. Je hoeft jezelf niet te verbeteren. Je bent goed zoals je bent. Misschien is het meer het ‘ont-beteren’. Mindful Leven gaat eerder over het loslaten van bepaalde patronen dan om eisen die je jezelf oplegt om te voldoen. Het gaat eerder om ruimte maken en jezelf toe te staan te zijn wie je bent. Mindful Leven is de kunst om te zijn wie je bent of daar opnieuw ruimte voor te maken.

Het traject Mindful Leven omvat 5 individuele afspraken waarbij dan dus ook de ruimte is om de diepte in te gaan en je persoonlijke inbreng te doen. Aan de hand van een werkboek gaan we aan de slag met nieuwe thema's die jou weer verder tot bewustwording aanzetten, je inspireren, nog meer mildheid en compassie in je leven brengen, meer zelfvertrouwen en jou laten ervaren dat je met al je imperfecties al helemaal perfect bent. 

We gaan werken met nieuwe meditaties die ik speciaal voor dit traject heb gemaakt. Ze sluiten dus naadloos aan op hetgeen we elke week bespreken en behandelen. Ook ga je in de tijd tot aan een volgende afspraak aan de slag met reflectievragen. Zo integreer je mindfulness nog meer in je dagelijks leven. 

Wat brengt het je?

Je bent al helemaal okay!

Het vervolgtraject zal nog meer gericht zijn op mildheid & compassie & vriendelijkheid. Jezelf accepteren met al je perfecties én imperfecties. En je zo realiseren dat je al helemaal heel bent. Je wordt nog milder voor jezelf en je oordeelt minder over de gebeurtenissen en ervaringen die zich voordoen in jouw dagelijks leven. Ook ga je meer vertrouwen op jezelf en leer je om te gaan staan voor wat jij wilt. Je krijgt hiervoor nieuwe teksten, verhalen, gedichten, kennis, oefeningen en meditaties aangereikt. 

Door het volgen van de 8-weekse training ben je al meer 'wakker' geworden en is er ook groot stuk bewustzijn ontstaan. Zelfbewustzijn is de kracht tot verandering. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht en zetten deze ook niet in. 

Als je je innerlijke kracht verder ontwikkelt en voelt, dan ontdek je ook in moeilijke en donkere momenten de vrede, rust en acceptatie. En zo ontstaat er meer ontspanning in jezelf en in jouw leven. 

Praktische informatie

  • Het vervolgtraject bestaat uit 5 gesprekken van 90 minuten
  • De kosten voor het vervolgtraject met 5 gesprekken bedragen €450


Meer informatie of afspraak maken? Bel me op 06-47171291 of mail me op welkom@bijjuul.com