Prijzen 2018

Vergoedingen

Er zijn mogelijkheden om de kosten van massage, mindfulness en coaching vergoed te krijgen. Werkgevers zijn steeds vaker bereid om te investeren in het welzijn van hun medewerkers. Vitaliteit staat hoog op de agenda van veel werkgevers want iedereen is gebaat met gezonde werknemers. Veel werkgevers bieden hun werknemers een jaarbudget aan om te investeren in hun persoonlijke groei. 

Als je kampt met stressgerelateerde klachten, een burn-out hebt of herstellende bent van een burn-out, dan kan je met je bedrijfsarts en werkgever overleggen of je via hen een mindfulness-, massage- of coachtraject kan inzetten. 

Daarnaast zijn kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding boven een bedrag van € 250,00 fiscaal aftrekbaar. Het traject moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moeten dan kosten zijn die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk, of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel binnen jouw huidige werkgever als daarbuiten. Kijk voor de exacte voorwaarden op de site van de belastingdienst

Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen (persoonlijke ontwikkeling). 

Ontspannings- & Bewustwordingsmassage 

Pand BijJuul Eusebiusbuitensingel 7 Arnhem

 • Sessie van 75 minuten: €70,00
 • Sessie van 90 minuten: €85,00

Mindfulness & Massage

  • Traject Mindfulness & Massage (3 sessies van 90 minuten): €315
  • Mindfulness & Massage losse sessie van 90 minuten: €100

Massagecursus

 • 5weekse Massagecursus €175 (inclusief lesmateriaal en flesje olie).

Lifecoaching

 • Intakegesprek 60 minuten €75,00 
 • Lifecoachgesprek 60 minuten: €75,00 

Tarief voor bedrijven: 

 • Afspraak 60 minuten €90,00 exclusief btw 

Mindfulnesstraining (groep)

 • € 350,00 inclusief btw voor particuliere aanmeldingen. Dit bedrag is inclusief de intakeprocedure, 8 trainingsessies, het werkboek en de digitale mp3 bestanden van alle oefeningen/meditaties.
 • Gespreide betaling is mogelijk.
 • €450,00 exclusief btw als de werkgever betaalt. 

Mindfulnesstraining (individueel)

 • 6 gesprekken van 90 minuten: €575,00 (dit is inclusief de telefonische intakeprocedure, 6 sessies, het boek 'Mindfulness, een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld' van Mark Williams en Danny Penman en de digitale mp3 bestanden van alle oefeningen/meditaties). 

Compassietraining (groep)

 • € 425,00. Dit bedrag is inclusief 3 dagen training, het werkboek en de exclusieve digitale mp3 bestanden van alle oefeningen/meditaties van de compassietraining.

Gemiste individuele afspraken of afmeldingen minder dan 24 uur van tevoren worden, in verband met voor jou gereserveerde tijd, in rekening gebracht. Voor trainingen gelden andere voorwaarden en graag verwijs ik naar de algemene voorwaarden. 

Werkgevers

Veel deelnemers zijn particulier, maar steeds vaker zijn werkgevers bereid de mindfulnesstraining of coachgesprekken te vergoeden. Ook hebben veel werknemers vanuit hun werkgever een loopbaan- of opleidingsbudget. Ik kan een factuur opstellen op naam van de werkgever en deze kan je dan indienen bij je werkgever. Ondernemers kunnen de kosten voor coaching en mindfulness opvoeren als kosten. De prijzen voor werkgevers en ondernemers zijn exclusief btw. 

Weinig budget?

Heb je weinig budget, leef je rond of minimum inkomen en zijn de kosten een issue voor je, maar wil je wel graag een individuele afspraak voor lifecoaching of massage? Dan kunnen we misschien iets anders afspreken en doe jij in ruil iets voor mij. Vakmanschap voor vakmanschap. Energie moet lekker blijven stromen! Bel me of stuur me een berichtje en dan komen we er vast uit met z'n tweeën!

Schroom alsjeblieft niet, er is niks om voor te schamen. Bel me op 06-47171291 of stuur een berichtje naar  welkom@bijjuul.com!


~  Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw  ~  Voor zakelijke cliënten die btw kunnen terugvorderen gelden andere tarieven en zijn de bedragen exclusief btw ~ De algemene voorwaarden zijn van toepassing  ~