Welkom bij Juul

Mijn uitgangspunt is dat we in onze essentie allemaal unieke, creatieve, spontane, talentvolle wezens zijn en dat ieder mens iets waardevols te geven heeft aan de wereld. Jij ook. Mijn boodschap is aan jou is: Be You. Je bent mooi zoals je bent. 

Zelfbewustzijn is de kracht tot verandering. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht. Het is mijn missie om jou hierbij te helpen. 

Ik denk dat wanneer mensen naast het hoofd ook meer vanuit hun hart leven, ze stevig verankerd zijn in zichzelf en we vaker kiezen voor vertrouwen boven angst, dat de wereld dan nog mooier wordt. 

Ik wil je hierin graag begeleiden door je praktische tools, inzichten en inspiratie aan te reiken. Individueel, samen met anderen of online: zo kies je wat het beste past in jouw leven en bij jouw levensfase. Nuchter, praktisch, no-nonsense en met humor. 

Ik ben zelf ook nuchter, praktisch en bekijk de dingen met humor. Bij mij kun je vooral heel erg jezelf zijn. Met alles wie jíj bent. Ik ben enthousiast, nuchter, warm, empathisch, zacht & krachtig en een verbinder. Door mijn intuïtie ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Lees hier wat anderen nog meer over mij zeggen.  

Het mens-zijn fascineert me en ik ben gek op mensen die lekker op eigenwijze en authentieke manier vormgeven aan dat mens-zijn. Ik probeer ook op mijn eigen manier vorm te geven aan míjn leven. Na werkzaam te zijn geweest als HR-Consultant in het bedrijfsleven heb ik sinds 2012 mijn eigen bedrijf. Het ondernemerschap heeft mij enorm uitgenodigd om nog meer mijn eigen keuzes te maken, te doen waar ik blij van word, mijn leven op mijn manier in te richten en nog meer mezelf te worden. Het was (en is) een ultieme oefening om goed te voelen en van daaruit mijn eigen keuzes te maken en het leven op mijn unieke manier te leven.

Er zijn een hele hoop dingen die mij gelukkig maken, maar de vrijheid om mijn eigen leven vorm te geven en een goede balans ervaren in mijn leven zijn wel twee hele belangrijke. Balans ervaar ik als ik aan de ene kant de outgoing enthousiaste doener kan zijn die bergen werk verzet en allerlei lijntjes van hart tot hart met mensen heeft, en er daarnaast ook ruimte is voor mijn innerlijke kluizenaar, ik tijd met mezelf doorbreng en er ruimte is om te voelen, te contempleren, te verwerken en thuis te komen in mezelf. Voor mij is het die balans tussen connected zijn met de wereld om me heen én met mezelf die me die sprankeling van het leven laat voelen en me innerlijke vrede laat ervaren.

Ik hoop in alles wat ik doe een sfeer te creëren waarin mensen kunnen ontspannen en zich uitgenodigd voelen helemaal zichzelf te mogen zijn. Als jij jij bent, wordt de wereld nog mooier. Daar geloof ik echt in. 


Voor een overzicht van door mij gevolgde opleidingen, cursussen en workshops kijk hier op linkedin.