Coaching

Helaas plan ik even geen nieuwe clienten in. Zodra er weer ruimte is, zal deze informatie hier niet meer staan en ontvang ik je weer heel graag!
 

In een coachsessie kijken we samen naar jouw leven en waar jij aan wilt werken of groeien. Je wordt je bewuster van jezelf en ontdekt hoe je het anker in jezelf kunt ervaren, krachtig en kwetsbaar kunt leven, vriendelijker en compassievoller voor jezelf (en anderen) kunt zijn en je wijsheid kunt laten groeien. Je leert jezelf begeleiden naar rust, compassie en vertrouwen. Als je bewustzijn toeneemt, ben je als mens vrijer in de keuzes van je gedrag.

Misschien wil je:

 • Thuiskomen in jezelf;
 • Krachtiger en met meer vertrouwen in het leven staan;
 • Leren hoe je vriendelijker, milder en minder kritisch voor jezelf kunt worden;
 • Mindfulness en compassie cultiveren in jouw leven;
 • Leren hoe je het anker en de rust in jezelf kunt gaan ervaren;
 • Beter leren begrenzen;
 • Een betere balans tussen hoofd en lichaam & voelen en denken ervaren;
 • Leren hoe je minder stress ervaart;
 • Bewuster worden van patronen en neigingen;
 • In je kracht komen te staan.

De gesprekken helpen je om stap voor stap dichter bij jezelf te komen. Ik maak gebruik van een aantal peilers, zoals mindfulness, compassie, liefdevolle vriendelijkheid, meditatie, cognitieve psychologie en boeddhistische levenswijsheid. Jij hebt de regie (het is immers jouw leven) en we werken niet met een vast programma. Tussen de gesprekken door ga je, indien dat passend voor je voelt, thuis met meditatie en/of oefeningen aan de slag.

REACTIES VAN ANDEREN

 • Juuls begeleiding is als een warm bad om in te mogen ontspannen en kwetsbaar te mogen zijn. Het is zachtheid in combinatie met een liefdevolle maar heldere spiegeling. En dat alles met voldoende geaardheid en een vleugje humor. 
 • Juul is een warm persoon en creëert een hele warme en fijne omgeving waar thuis en professionaliteit samen komen door haar grote hart, de wijsheid en kennis die ze heeft.
 • Voor echte aandacht, compassie en mooie inzichten over jezelf moet je bij Juul zijn. Ik ga weer opgeladen en met nieuwe inzichten en genezing van mijn hart naar huis. 
 • Juul geeft je de rust, warmte en het vertrouwen om je verhaal te kunnen doen. Zij luistert aandachtig en zonder oordeel. Ze nodigt  je uit om over hetgeen je vertelt na te denken en vooral te gaan voelen. Ik kwam daardoor dichter bij mezelf en mijn kern en werd daardoor een krachtigere vrouw. Ze beschikt over veel kennis en ervaring om mensen te stimuleren om zichzelf beter te leren kennen en hun kern te vinden.

 

 

WAT GAAN WE DOEN?

We werken niet met vaste programma's of een script. Zo werkt het leven immers ook niet. Jij hebt de regie en jij brengt in waar je het over wilt hebben. Samen diepen we dit uit. Ik werk intuïtief en kom snel tot de kern. Ik hanteer een praktische wijze, met nuchterheid, humor en warme aandacht.

Door stil te staan, te reflecteren en je zelfbewustzijn te vergroten, kom je weer in contact met je gevoel en emoties, voel je waar en waarvoor je staat en (her)ontdek je wat voor jou belangrijk is. Zo kom je dichterbij je essentie, ervaar je meer balans tussen je hoofd en lijf en voel je meer rust en vertrouwen. 

Zonder dat we ons daar bewust van zijn, leven we vooral veel in ons hoofd. En daar is de rust en kalmte niet te vinden. Door de verschillende oefeningen en methodes help ik jou om je meer bewust te worden van je gedachten, gevoelens en lichaam. Je leert om met aandacht in het hier & nu te leven en vriendelijkheid meer plek te geven in je leven. 

AFSPRAAK MAKEN

Soms heb je aan één lifecoach gesprek al genoeg om weer ‘back on track’ te komen. Echter, vaak vragen dit soort persoonlijke onderzoekstochten wat meer tijd. Zeker in het begin. Ik raad je aan om te starten met drie tot vijf achtereenvolgende gesprekken voor een goede en gedegen start. Er ontstaat zo continuïteit in jouw proces en wij raken vertrouwder met elkaar. En na deze reeks van afspraken kun jij voelen of je behoefte hebt aan verdere coaching. 

Ik woon naast het park en bos dus we kunnen ook de natuur in en er een wandelcoaching van maken. 


ANDERE OPTIES VOOR BEGELEIDING:

Wat anderen vinden!

Marjolijn

Wat mij het meeste opviel is de enorme warme interesse in mij als persoon en wat mij bezighoudt/drijft. Juul wil echt iets betekenen voor jou als klant en je verder helpen. Dit doet ze met veel enthousiasme. Met haar kennis en ervaring op de verschillende gebieden kan ze intuïtief goed inschatten wat iemand nodig heeft. Dit zonder zweverig te zijn, maar met een frisse blik en met beide benen op de grond. Heel prettig!