Massagecursus

Wil je graag zelf leren masseren? De 5-weekse massagecursus is voor iedereen die wil kennismaken met masseren. Vind je het leuk om te masseren en doe je dit bijvoorbeeld al op vrienden en familie of heb je nog geen ervaring? Iedereen kan zich aanmelden.

Ik gaf de massagecursus samen met Pia Duijkers van Handwerk Massagetherapie maar momenteel verzorgt Pia deze de cursus alleen. Ze is een fantastische massage-topper die heel veel liefde en rust uitstraalt. Zij gaat je op een praktische manier, met veel praktijk & weinig theorie, meer leren over masseren door te dóén. Zij wil jou laten ervaren wat het betekent om te masseren en gemasseerd te worden. 

In 5 avonden leer je verschillende delen van het lichaam te masseren. Elke avond wordt er een ander lichaamsdeelbehandeld, bijvoorbeeld 'nek & schouders', 'gezicht & hoofd & hals', 'rug', 'armen & handen'. 

De massagecursus wordt in een kleine groep gegeven, met maximaal 8 personen. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor jou als cursist. Je oefent in tweetallen. Het is niet nodig om een proefpersoon mee te brengen, je kunt je ook alleen aanmelden!

Wil je meer informatie over de massagecursus? Of heb je zin om om deel te nemen aan de massagecursus? Leuk! Je kunt Pia mailen op info@handwerkmassagetherapie. 


PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Investering: €175 voor de 5-weekse cursus (inclusief lesmateriaal en flesje olie).
  • Aanmelden: je kunt je aanmelden door een bericht te sturen aan Pia (info@handwerkmassagetherapie.nl). Vermeld hierin dat je interesse hebt in de massagecursus plus je naam en je telefoonnummer.
  • Locatie: Julianastraat 2 in Velp (Gld).
  • Duur: 5 weken, eens per week op een donderdagavond.
  • Kijk voor startdata op de site van Pia.