Retraites

Retraiteweekend Mildheid & Compassie 28 t/m 30 januari 2022 - De Hoorneboeg in Hilversum 

In dit weekend nemen we de rust en ruimte om te vertragen en verstillen zodat jij weer de mildheid in jezelf kunt ervaren. Wij nemen je mee op de weg van zelfcompassie & liefdevolle vriendelijkheid door middel van begeleide (compassie)meditaties en yoga.

      

En natuurlijk is er net als de voorgaande jaren veel ruimte voor jezelf zodat je nog meer kunt ontspannen en bij jezelf kunt komen. Je kunt heerlijk wandelen op de prachtige hei direct om ons heen, lekker met een boek bij de open haard zitten, de sauna ingaan, of je terugtrekken voor een middagdutje.…..net wat jij op dat moment nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen.

         

Ook bestaat de mogelijkheid om een heerlijke Deep Relax massage te boeken! Manon van Mamachi verzorgt de massages voor ons op locatie. 

Juul is compassie-, mindfulness- en meditatie-expert en Saskia van Buro Bewust is gastvrouw en verzorgt heerlijke vegetarische maaltijden en ander lekkers. Samen creëren we een fijne, veilige en ongedwongen sfeer waarin jij helemaal kunt zijn wie je bent!


REACTIES VAN ANDEREN

  • Rust, ruimte en inzichten neem ik mee. Ik heb weer naar mezelf kunnen luisteren.
  • Ik ben op plekken in mezelf geweest die ik nog niet kende.
  • Alles komt goed en alles is goed. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.
  • Dit weekend heeft er voor gezorgd dat de mist in mijn hoofd ruimte heeft gemaakt voor helderheid.


PROGRAMMA

Vrijdag 28 januari

Aankomst vanaf 17.00 uur
18.00 - Welkom & aankomstmeditatie
19.00 - Diner
20:00 - Inleiding & meditatie
21.00 - Einde

Zaterdag 29 januari

08.15 – Yoga & meditatie
09.00 – Ontbijt
10.30 – Meditaties
12.30 – Lunch
13.30 – Tijd voor jezelf; heerlijk ontspannen zoals jij dat wilt
19.00 – Diner
20.30 – Meditaties
21.45 – Einde

Zondag 30 januari

08.30 – Yoga & stiltemeditatie
09.15 – Ontbijt
10.30 – Tijd voor jezelf; heerlijk ontspannen zoals jij dat wilt
12.30 – Lunch
13.45 – Meditaties & afsluiting
15.15 – Einde weekend

Bovenstaand programma is een indicatie. Omdat we intuïtief werken kan het daadwerkelijke programma op onderdelen wijzigen.


AANMELDEN

Meld je aan via welkom@bijjuul.com.

NB: Enige ervaring met meditatie, mindfulness of zelfcompassie mag, maar hoeft zeker niet! Deze retraite is voor zowel beginners als voor mensen die willen herhalen of verdiepen.


TARIEVEN

De prijs voor een éénpersoonskamer is €525. Kom je samen met een vriend of vriendin of wil je een kamer delen, dan is de prijs €475 per persoon. 

De prijs is inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunches, diners en activiteiten op het landgoed.

Het maximaal aantal deelnemers ligt tussen de 18 tot 20 personen. 

Wil je graag een massage boeken? Het tarief voor een massage van 60 minuten bedraagt €75. Geef dit dan door bij je aanmelding. 


DE LOCATIE

De retraite vindt plaats op het prachtige landgoed De Hoorneboeg (Hoorneboeg 5, Hilversum). Toen we voor het eerst de locatie bezochten, wisten we direct dat dit de ideale locatie is voor onze retraite. Naast de centrale ligging en prachtige natuur, maken ook de voorzieningen en warme sfeer het verblijf tot een bijzondere ervaring.’

Culturele Buitenplaats De Hoorneboeg is nieuw, maar de plek zelf kent al een lange traditie van reflectie. Tot 1792 was De Hoorneboeg een kleine berg te midden van een heidevlakte, veroorzaakt door opstuwend landijs in de IJstijd. De berg heeft vele functies gehad, maar was altijd al een plek waar je de rust kon opzoeken om stil te staan bij de belangrijke vragen van het leven.

Tijdens de retraite verblijf je in een voormalige boerderij ‘Aan de Hei’, met een grote ruimte voor groepssessies, een huiskamer, een grote woonkeuken, slaapkamers en een terras. Naast ‘Aan de Hei’ staat het hele landgoed tot je beschikking, met wandelmogelijkheden in het Goois Natuurreservaat en op de heide. Bekijk hier de locatie.

We hopen je te mogen verwelkomen en we kijken er naar uit! En als je nog vragen hebt, bel mij (Juul) dan op 06-47171291.