Meditaties & Talks

Ik deel mijn begeleide meditaties en talks heel graag gratis met zo veel mogelijk mensen, omdat ik iedereen een leven vol met innerlijke rust, helderheid, vreugde, compassie en vriendelijkheid gun. Mediteren is niet moeilijk, ingewikkeld of zweverig. Juist super eenvoudig, praktisch én heeft een groot effect!

En mediteren hoeft niet lang te duren. In mijn aanbod vind je meditaties van 2 tot 30 minuten. Elke keer dat je tijd vrijmaakt voor een meditatie, maak je tijd voor jezelf. Vertrouw er maar op dat je een steeds diepere verbinding met jezelf en meer rust, balans en innerlijke kracht gaat ervaren!

Hieronder vind je een aantal van mijn meditaties en talks. Op Insight Timer vind je er nog meer! Ook vind je hier mijn 10-daagse online basiscursus Mindfulness voor meer rust, focus en balans. 

Wil je automatisch een melding krijgen in je mailbox zodra ik een nieuwe meditatie of talk heb gemaakt? Laat dan hier je naam en mailadres achter. 


NIEUWE MEDITATIES & TALKS!

   Talk Puzzelstukjes - Juul Godschalk - BijJuul   compassiemeditatie Hoe gaat het met me - Juul Godschalk - BijJuul   Meditatie Als je het even niet meer ziet zitten en er met compassie op reageren

MEDITATIES & TALKS

Meditatie Veilige en rustige haven - Juul Godschalk   Talk Het verhaal van de boeddha en de 83 problemen - Juul Godschalk   Meditatie Loslaten met tekst van Nelson Mandela   10-minuten-meditatie Juul Godschalk


REACTIES VAN ANDEREN:

  • Wat een fijne tekst! Dank, vooral in deze tijd waarbij we ons allemaal aan moeten passen en over moeten geven aan de huidige situatie. Het voelt alsof het eindelijk lukt naar mezelf te luisteren en bij mezelf te komen. Dank hiervoor.
  • Prachtige talk. Zo herkenbaar. Je spreken vind ik erg fijn om naar te luisteren. Dankjewel!
  • Dankjewel, geweldig inzicht, de eenvoudige werkelijkheid, objectiviteit die we in ons dagelijks leven te vaak vergeten te beleven. Het verhaal maakte me zelfs soms aan het lachen, terwijl dat lachen op datzelfde moment, zo'n groot inzicht verwerft. Oprecht bedankt, deze neem ik nog een tijdje met me mee.
  • Fijne meditatie, prettige stem en heerlijk ritme. Dank je wel!
  • Prachtig Juul! Voor mij ben jij de allerbeste met de meest mooie meditaties. Zo'n heerlijke fijne lieve stem, door jou weet ik weer waarom ik elke dag wil blijven mediteren. Dank topper voor wie je bent!
  • Deze meditatie vind ik prettig om mijn dag mee te beginnen. Het helpt me enorm om mezelf uit mijn hoofd te halen en even een momentje van rust in te bouwen. Zo blij en dankbaar dat ik jouw meditaties gevonden heb.
  • Ik wil je heel graag een reactie geven op je recente talk Puzzelstukjes. Het raakt me ontzettend. Prachtig! Rumi’s Herberg (dat gedicht hangt al jaren ingelijst aan de muur), het verhaal van de puzzelstukjes en daarna ook jouw eigen persoonlijke ervaringen. Zo veel overeenkomsten. Zo veel herkenning. Zo veel bemoediging. Zo veel hoop. Zo veel nieuwe kansen...Jij was een aantal jaren geleden mijn startpunt bij mijn zoektocht naar meditatie, spiritualiteit, wakker-worden enzovoort. Mindfulnesstrainingen, verdiepings-training meditatie, stilte-dagen en het lezen van diverse boeken volgden. Een prachtig, mooie ontwikkeling en een verrijking. Ik blijf je heel graag volgen en kijk uit naar je nieuwe posts.